Individuele coaching en begeleiding voor ouders

Wanneer kinderen in een coachtraject zitten, kan het soms wenselijk zijn dat ouders ook enige vorm van coaching of begeleiding krijgen. Een kind is immers niet afzonderlijk van zijn ouders te zien. 

Wanneer u daarvan gebruik wilt maken, biedt Blij Sensitief daarin hulp of ondersteuning in de vorm van één of meerdere coachingssessies voor u als ouder(s). Deze sessies kunnen bestaan uit gesprekken en andere coachingstechnieken, maar desgewenst ook uit een energetische healing. Natuurlijk bepaalt u als ouders zelf of u een coachingssessie of healing wilt ondergaan. Dit is niet noodzakelijk, maar het zal het beoogde doel van het kind vaak ten goede komen.

 

Individuele coaching voor volwassenen

Ook volwassenen die (tijdelijk) niet goed in hun vel zitten en hulp en ondersteuning willen,  kunnen bij Blij Sensitief terecht voor één of meerdere coachingssessies of energetische healing. De problemen kunnen zich uiten door bijvoorbeeld:

  • veel piekeren
  • veel stress ervaren
  • angstig zijn
  • weinig zelfvertrouwen hebben
  • moeite hebben met het aangeven van grenzen
  • steeds tegen dezelfde lastige situaties aanlopen

Wanneer u kiest voor een HSP coachtraject, gaan we samen uw hooggevoeligheid onder de loep nemen om meer inzicht en duidelijkheid te krijgen over datgene wat u als lastig ervaart en wat u nodig heeft om met uw hooggevoeligheid of uitdagingen om te gaan.

Blij Sensitief heeft alle ruimte en aandacht voor u als uniek persoon, want het is van het grootste belang dat u zich veilig voelt om uw verhaal te kunnen delen. 

Bij coaching voor volwassenen wordt voornamelijk gebruikgemaakt van technieken uit de Innerlijk Kind Therapie, Systemisch Coachen, Acceptatie en Commitment Therapie, Cognitieve Gedragstherapie, EMDR (bij trauma's of angsten) en Energetische Therapie.